Kesän kilpailukausi pakettiin

Neea Käyhkö

Kesän kilpailukausi saatiin pakettiin toissa viikonloppuna nuorten SM-moniotteluissa Lahdessa.

Kaiken kaikkiaan kilpailukausi oli todella positiivinen ja onnistuin asettamissani tavoitteissa. Saavutin kesän aikana paljon hienoja asioita, monia uusia ennätyksiä sekä upeita kokemuksia. Heinäkuun puolivälissä käytiin Pohjoismaiden sekä Baltian maiden mestaruuskilpailut, joissa voitin korkeuden. Ehkä kuitenkin päällimmäisenä mieleen jäi Kalevan kisojen hopeamitali 7-ottelussa ja uudet ennätyspisteet 5600!

Kalevan kisojen jälkeen käytiin juniorien SM-kisat Vaasassa, missä sain N22 pituuden hopeaa sekä voitin korkeuden ennätystuloksella 188 ja sen myötä sain paikan aikuisten Ruotsiotteluun ensimmäistä kertaa. Pitkä kausi sai vielä hienon päätöksen Lahdessa, jossa voitin suomenmestaruuden N22 7-ottelussa.

Onnistunut kilpailukausi on monen jutun ansiota. Ensinäkin pääsin treenaamaan terveenä, muutamaa sairastelua keväällä lukuun ottamatta. Valmentajani Joni Jäntti onnistui jälleen saamaan kuntoni ajoitettua täydellisesti kesän tärkeimpiin kisoihin. Myös iso kiitos kuuluu kaikille tukijoille, jotka mahdollistavat harjoittelun ja kilpailemisen tällä tasolla.

Nyt kuitenkin pari viikkoa lepoa, jonka jälkeen päästään starttaamaan peruskuntokausi!

Syysterveisin Neea 😎